Δονούσα, Κυκλάδες
(+30) 2285051551 - 2285051626 (Από Μάιο εως Οκτώβρη)
6983632314 (viber + whatsapp διαθέσιμο)
  • Ελληνικά
  • English
Όροι και προϋποθέσεις

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με αυτούς τους παρακάτω όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Οι πληροφορίες, τα κείμενα, γραφικά, εικόνες, ήχοι, σύνδεσμοι και όλες οι άλλες πληροφορίες και το δημοσιευμένο λογισμικό που περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα (τα “Περιεχόμενα”) είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Pahivouni Studios & Suites, και, εκτός αν συγκεκριμένα προβλέπεται στο παρόν, δεν μπορεί να να αντιγραφεί, να διανεμηθεί, να προβληθεί, αναπαραγθεί ή να μεταδοθεί, σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Pahivouni Studios & Suites. Σε περίπτωση που η έγγραφη άδεια χορηγείται, όλες οι πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν (“Περιεχόμενο”) πρέπει να αποδοθεί στο Pahivouni Studios & Suites.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ

Τα Περιεχόμενα μπορούν να “κατεβούν” και να αναπαραγθούν μόνο για προσωπική μη εμπορική ή ιδιωτική χρήση. Αυτή είναι μια άδεια και δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου, και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς:
(α) το περιεχόμενο δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια προβολή, παράσταση, πώληση ή ενοικίαση (β) Τα Περιεχόμενα του λογισμικού δεν μπορούν να αποσυμπιληθούν, να αποσυντεθούν ή να αποσυναρμολογηθούν για σκοπούς επανασύνθεσης του με οποιονδήποτε τρόπο (γ) τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλες ιδιοκτησιακές ανακοινώσεις δεν πρέπει να αφαιρεθούν όπου υπάρχουν από τα Περιεχόμενα (δ) Τα Περιεχόμενα δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο πρόσωπο και (ε) όποιος κατεβάσει, αναπαράγει ή χρησιμοποιήσει με άλλο τρόπο τα Περιεχόμενα, δια του παρόντος συμφωνεί να εμποδίσει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή των Περιεχομένων.

ΕΥΘΥΝΗ

Το Pahivouni Studios & Suites προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το Περιεχόμενο είναι ακριβές και αξιόπιστο. Ωστόσο, το Pahivouni Studios & Suites δεν είναι αλάθητο, και μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν σφάλματα ή/και παραλείψεις. Ως εκ τούτου, το Pahivouni Studios & Suites αποποιείται οποιαδήποτε εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτήν την τοποθεσία web και τυχόν συνδέσμους σε αυτό και από εκεί, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ως προς την εμπορευσιμότητα, τη μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας, ή την καταλληλότητα για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Το Pahivouni Studios & Suites δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, κάθε πληροφορίας σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα. Το Pahivouni Studios & Suites μπορεί, ενίοτε, να αναθεωρεί τα Περιεχόμενα και/ή τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους πόρους που περιγράφονται εκεί και διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες αλλαγές χωρίς καμία υποχρέωση να ενημερώσει τους παρελθοντικούς, παρόντες ή μέλλοντες επισκέπτες αυτού του web site.

Σε καμμία περίπτωση το Pahivouni Studios & Suites δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν έμμεσες, ειδικές, τυχαίες ή συνεπακόλουθες ζημιές (συμπεριλαμβανομένων τις ζημιές για απώλεια κερδών, διακοπή εργασιών και απώλεια πληροφοριών που προκύπτει απ’την αδυναμία χρήσης του Περιεχομένου, ακόμη και αν έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του pahivouni.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την κράτησή σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων του pahivouni.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμμία περίπτωση δεν θα γνωστοποιούνται σε κανέναν τρίτο για την οποιαδήποτε επεξεργασία ή προωθητική ενέργεια. Η Pahivouni Studios & Suites δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Οι τιμές είναι ανά δωμάτιο, ανά νύχτα, Κανονική χωρητικότητα (όπως αναφέρεται στην περιγραφή του δωματίου), ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους. Επιπλέον άτομα μέχρι την Μέγιστη χωρητικότητα χρεώνονται ανάλογα με τις ημερομηνίες της κράτησης και ποικίλουν ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, με βάση τις προδιαγραφές του δωματίου. Το ακριβές ποσό της χρέωσης είναι στη διάθεση του πελάτη κατά τη διάρκεια της on-line κράτησης για λόγους απλότητας και διευκόλυνσης. Τα δωμάτια μας μπορούν να κρατηθούν και ως Μονόκλινα βάση διαθεσιμότητας και κατόπιν συννενόησης (επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλ. για διαθεσιμότητα και τιμές).
Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης.
Οι προσφορές δεν ισχύουν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή σύμβαση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές πολλαπλών δωματίων (πάνω από 3 δωμάτια).
Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.
Αν ο πελάτης επιθυμήσει να μην χρησιμοποιήσει το δωμάτιο μέχρι το πέρας της κράτησης (π.χ. λόγω ανωτέρας βίας) τότε χρεώνεται το 50% των ημερών που υπολοίπονται μέχρι το περας της άφιξης

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή/προκαταβολή με Paypal (περιλαμβάνει χρήση Πιστωτικών & Χρεωστικών Καρτών)

To Paypal είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικό μας κατάστημα για λογαριασμό σας. Συγκριτικά με την πληρωμή με πιστωτική κάρτα η χρήση του Paypal στις συναλλαγές σας παρουσιάζει κάποια σαφή πλεονεκτήματα:

  • Μόνο το Paypal γνωρίζει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας
  • Οι σελίδες του Paypal είναι όλες κρυπτογραφημένες οπότε δεν υπάρχει το ενδεχόμενο υποκλοπής των προσωπικών σας στοιχείων ή της πιστωτικής σας
  • Η εταιρία μας δεν μαθαίνει ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σας - τα στοιχεία φυλάσσονται στην Paypal
  • Το Paypal επιλέγει αν θα συνεργαστεί με κάποια ηλεκτρονική επιχείρηση κάτι το οποίο αυξάνει την αξιοπιστία της δικιάς μας ηλεκτρονικής επιχείρησης
  • Το Paypal διαθέτει ειδικό τμήμα για την προστασία των πελατών του από απάτες ή κακόβουλες χρεώσεις. Αν υπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα σε κάποια συναλλαγή σας τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο συγκεκριμένο τμήμα και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το Paypal να επιστρέψει τα χρήματά στο λογαριασμό σας
  • Με τη χρήση του Paypal στις συναλλαγές σας γλιτώνετε από την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων σας (προσωπικά και πιστωτικής). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να πατήσετε το κουμπί checkout
  • Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε και πάλι να ολοκληρώσετε την αγορά απλά με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας

Μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της κράτησής σας στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, θα βρεθείτε κατευθείαν στην ιστοσελίδα του συστήματος πληρωμών PayPal, το οποίο εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του PayPal (PayPal Privacy Policy). Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, το PayPal σας ειδοποιεί και εμείς κάνουμε την κράτησή σας. Το PayPal προβαίνει στην εξόφλησή μας άμεσα και συνεπώς δεν έχουμε καμιά πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα. Η χρήση PayPal είναι δωρεάν για εσάς.
Το Paypal δραστηριοποιείται σε 190 χώρες με πάνω από 87 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και μπορεί να διαχειριστεί παγκοσμίως 24 νομισματικές μονάδες. Τα χρήματα που διακινήθηκαν το 2016 από την υπηρεσία ξεπερνούν τα 71 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πληρωμή/προκαταβολή με τραπεζική κατάθεση

Προεξοφλήστε ή προκαταβάλετε το κόστος της διαμονής σας στον παρακάτω λογαριασμό:

Δικαιούχος: ΠΡΑΣΙΝΟΣ Β. ΠΡΑΣΙΝΟΥ Α. ΟΕ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5183-083304-079
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR7901721830005183083304079

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@pahivouni.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 6983632314.

Ακυρώσεις, Αλλαγές, Μη εμφάνιση

Ακυρώσεις

Χρεώσεις ακύρωσης κράτησης με προκαταβολή:
– 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης: Δωρεάν (Επιστροφή προκαταβολής)
– Από 21 εώς 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης: Χρέωση 30% της αξίας διαμονής (παρακράτηση προκαταβολής)
– Από 3 εώς την ημέρα της άφιξης: Χρέωση 100% της αξίας διαμονής (διεκδίκηση όλου του ποσού)

Αλλαγές

Αλλαγές μπορούν να γίνουν εώς και 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης δωρεάν βάση διαθεσιμότητας και αφορούν μόνο το ίδιο σύνολο ημερών κράτησης. Αν γίνει αλλαγή με μείωση των ημερών του συνόλου διαμονής, τότε η μείωση θεωρείται ακύρωση και το συνολικό ποσό χρέωσης της κράτησης θα παραμείνει το ίδιο με την αρχική κράτηση.
Η προκαταβολή θα ισχύει κανονικά για την νέα κράτηση.
Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε η χρέωση ακολουθεί τον παραπάνω πίνακα ακυρώσεων.

Μη εμφάνιση

Η χρέωση για μη εμφάνιση σε κάθε περίπτωση είναι 100% της αξίας διαμονής